Snel & eenvoudig geregeld

Om een budgetbegrafenis of –crematie te regelen, hoeft u alleen een aantal noodzakelijke gegevens in te vullen op het online bestelformulier. Ook een aantal frequent gevraagde extra’s kunnen op die manier worden besteld.
Indien u iets anders wenst, laat het ons dan vrijblijvend weten via onze contactpagina: wij bezorgen u binnen de kortste keren een vrijblijvende offerte. U hoeft zich helemaal niet te verplaatsen. Wij komen de nodige documenten bij u ophalen.
Illustratie kwalitatieve uitvaarten

Kwalitatief

Wij zijn een kleine, familiale uitvaartonderneming die kan terugblikken op drie generaties ervaring. Ons bestaan berust op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Wij kunnen onze diensten tegen de scherpste prijzen aanbieden door te besparen op onze onkosten, niet op kwaliteit.
Illustratie scherpe prijzen

Scherp geprijsd

Onze budgetpakketten worden aangeboden tegen de scherpste tarieven die u zult vinden. Indien u bovenop het basispakket nog bijkomende diensten wenst te bestellen, garanderen wij u dezelfde lage tarieven die wij voor uitvaarten op maat hanteren. Daarin schuilt een belangrijk verschil met andere budgetformules die u op het internet terugvindt.

(bijna) gans Vlaanderen

Onze budgetbegrafenissen en crematies worden momenteel aangeboden in alle Vlaamse provincies uitgenomen de provincie Limburg en een deel van de provincie Vlaams-Brabant. Occasioneel zijn wij ook actief in het Brussels hoofdstedelijk gewest en in de provincie Henegouwen.
Werkgebied regio Vlaanderen