Het aanbod van budgetbegrafenissen en -crematies is niet langer beperkt tot de regio Gent en Aalst: voortaan kunt u bij ons terecht voor uitvaarten in alle Vlaamse provincies, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Provincies Henegouwen (Hainaut) en Waals-Brabant (Brabant Wallon). Voor uitvaarten buiten de provincie Oost-Vlaanderen kan een kostentoeslag aangerekend worden in functie van de afstand tot onze hoofdzetel in Oosterzele. Vraag hierover vrijblijvend meer informatie via info@budgetbegrafenissen.be of op tel. 0474 99 14 34.

Het kan nog even duren vooraleer dit op onze website is aangepast.

Wanneer u intussen via onze website een uitvaart wenst te regelen voor een locatie buiten de regio Gent en Aalst, kunt u de velden met betrekking tot de begraafplaats gewoon overslaan (standaard staat daar dan "Aalst" en "Centrale Begraafplaats"). U kunt de gewenste begraafplaats dan vermelden bij ons eerste telefonisch contact. Indien u op dat moment nog zou wensen af te zien van onze diensten, is uw bestelling via het webformulier niet bindend.

Voor budgetcrematies geven wij, ongeacht de plaats van het overlijden of de uitvaart, steeds de vookeur aan het Crematorium Westlede in Lochristi. De meeste andere crematoria zijn namelijk beduidend duurder.